TPAO'dan veri toplama hizmeti ihalesi

İhale, Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü Arama Daire Başkanlığı'nda 17 Nisan'da "açık ihale usulü" ile yapılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

ANKARA - Türkiye Petrolleri A.O. (TPAO) Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin her bölgesinde sismik veya sismik dışı yöntemler için veri toplama hizmetini yaptırmak üzere ihale açtı.

Buna göre Türkiye'nin her bölgesinde sismik veya sismik dışı yöntemler için veri toplama amaçlı olarak, sondaj öncesi petrol ve doğalgaz arama faaliyetleri için her türlü arazi şartlarında yürütülen sismik ve/veya gravite, jeoloji saha çalışmalarında, projelerin bulunduğu il, ilçe veya köy çalışma sahalarının mahallinden temin edilmesi önerilen proje alanlarında, belirlenen saha ekiplerinde toplam her ay için 258 kişi veya karşılığı 7 bin 740 yevmiye olan vasıfsız mahalli işçilik hizmeti alınacak.

İşin süresi sözleşme imzalanmasından itibaren 31 Aralık 2009 olarak belirlendi.

İhale, Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü Arama Daire Başkanlığında 17 Nisan 2009 tarihinde saat 14.00'de "açık ihale usulü" ile yapılacak.

Katılımcılar şartnameyi müdürlükten satın alabilecekler.

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecek olan ihaleye, idari şartnamedeki katılma koşullarını taşıyan tüm yerli istekliler katılabilecek.

Tamamı için teklif verilecek olan ihalede istekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.