Travel Turkey İzmir 10 Aralık'ta başlıyor

Fuarla eş zamanlı olarak Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi düzenlenecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Travel Turkey İzmir - 9. Turizm Fuar ve Kongresi ile fuarla eş zamanlı olarak ilk kez düzenlenecek Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, 10-13 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, TÜRSAB Fuarcılık ve İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. AŞ (İZFAŞ) ve ortaklığıyla düzenlenen organizasyon için Fuar İzmir'in B ve C holleri ayrıldı. 

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, her yıl büyümesini sürdüren Türk turizm sektörünün başarılı organizasyonu Travel Turkey İzmir'de bu yıl Kosova partner ülke, Adana partner il olarak yer alacak. 

Özellikle uluslararası ziyaretçilerin büyük ilgi göstermesi beklenen Travel Turkey'de, Türkiye'nin turizm zenginlikleri, farklı destinasyonları yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapan son tüketicilere tanıtılacak. 

Bu yıl ilk kez uygulanan online randevu sistemi ile fuar öncesi randevulaşarak görüşme imkanı sağlanan katılımcılar ile yabancı satın alıcılar arasında Türkiye'nin turizm gelirlerini arttıran sözleşmelere imza atılması hedefleniyor. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen fuar,  İzmir Ticaret Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve İzmir Kongre ve Ziyaretçi Bürosu tarafından destekleniyor. 

Profesyonel ziyaretçiye yönelik olarak organize edilen "Travel Turkey İzmir"de, C holü ve yöresel lezzetler alanı fuar süresince, B holü yalnızca hafta sonu halka açık olacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir