TTNet'ten, 'Müzik' üyesi olana netbook kazanma şansı

TTNet, TTNet Müzik Gold paketi satın alan ya da "Üçünü Dene, Servisini Seç" kampanyasına katılan mevcut müşterilerine netbook ve taşınabilir müzikçalar hediye ediyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - TTNet, hayata geçirdiği kampanya kapsamında TTNet Müzik Gold Üyelik paketini satın alan, "Üçünü Dene, Servisini Seç" kampanyasına katılan ya da "Üçünü Dene, Servisini Seç" kampanyasını içeren NET4(Plus) veya 1 Mbps 4GB (Plus) paketi kullanan müşterilerine netbook ve taşınabilir müzikçalar kazanma fırsatı sunuyor.

Her gün yapılacak çekiliş sonucunda 1 kişi Vestel 8.9" netbook kazanırken, 20 kişi Samsung YP-U3ZB taşınabilir müzikçaların sahibi olacak.

8 Eylül'e kadar devam edecek olan kampanyaya müşteriler, www.TTNet.com.tr, TTNet Müşteri Hizmetleri, TTNet Ofis ve Bayileri'nden 'TTNet Müzik Gold Üyelik Paketi' satın alarak ve www.TTNetmuzik.com.tr portalından "kampanyaya katılmak istiyorum" linkini tıklayarak katılabiliyor.

5.5 milyonu aşkın abonesi ile Türkiye'nin en büyük geniş bant internet servis sağlayıcısı olan TTNet, 81 ilde ADSL- hızlı internet erişimi, VDSL 2, Dial-up çevirmeli ağ erişimi, WiFi kablosuz internet erişimi, G.SHDSL, Metro Ethernet, ATM ve Frame Relay internet erişimi hizmetleri veriyor.