Türk şekerlemeleri Bosna Hersek’te ilgi görüyor

Bosna Hersek’te şekerleme ve tatlı ürünleri dağıtıcısı firma Türkiye’den şekerleme, çikolata vb ürünler ithal etmek amacıyla üretici firmalar aramakta olduklarını deklare etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bosna Hersek’te şekerleme ve tatlı ürünleri dağıtımı yapmakta olan bir firma Türkiye’den şekerleme, çikolata vb ürünler ithal etmek amacıyla üretici firmalar aramakta olduklarını deklare etmiştir.

Bosna Hersek’de kurulu olan gıda sanayi, gıda işleme ve içecek, (et, süt, meyve, sebze, şeker, yağ, tütün, hayvan ve kuşyemi) sektörlerinde yoğunlaşmıştır. Bu sektörlerde faaliyet gösteren firmaların üretim kapasiteleri sınırlı olup, iç tüketimi karşılamaktan uzaktırlar.

Ülkenin ekonomik büyümesi, ihracatta en önemli pazarı olan AB ülkelerindeki gelişmelerle doğrudan orantılıdır. Avrupa Bölgesindeki GSYİH’nın 2014 yılında % 0,8 olarak gerçekleşen ekonomik büyümenin, 2015-2019 döneminde ortalama % 1,5 gibi makul bir düzeyde olacağı öngörülmektedir. Bu dönemde Bosna Hersek’in dış talebinde ise bir artış beklenmekte, özellikle Rusya-Ukrayna çatışmasının devam etmesinin ülkedeki ekonomik büyümeyi artıracağı tahmin edilmekte, 2015-2019 döneminde Bosna Hersek ekonomisinde büyüme oranının ortalama % 3,1 olacağı beklenmektedir.

Bosna Hersek’te şekerleme ve tatlı ürünleri dağıtımı yapmakta olan bir firma Türkiye’den şekerleme, çikolata vb ürünler ithal etmek amacıyla üretici firmalar aramakta olduklarını deklare etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sirs,
Our company sell confectionery products to pastry shops at the market of Bosnia and Herzegovina.
We are representative of BFL Italy, IPSA Italy, LAPED Italy, Babbi Italy.
We are also interested for Turkish products.
If you are interested for this market, please contact us.
With kind regards

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/338064_confectionery-products-to-sell-in-bosnia-and-herzegovina

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir