Turkcell, kuyumculara özel web sitesi hazırladı

Turkcell, oluşturacağı web sitesiyle müşterilerine mesaj sistemiyle ürün ve kampanyalarını tanıtan kuyumculara hediye SMS ve MMS sunacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Turkcell'in, iş ortağı Hermes'le birlikte kuyumculara özel hizmetler sunan "www.altinmesaj.com" web sitesini hazırladığı bildirildi.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, GSM operatörünün, iş ortağı Hermes'le beraber hazırladığı "www.altinmesaj.com" web sitesinden kuyumculara özel hizmetler sunacağı, web sitesinden müşterisine aynı anda SMS ya da MMS göndererek ürün ve kampanyalarını tanıtan kuyumculara 250 MMS ya da SMS hediye ettiği belirtildi.

İnternet sitesinde, kuyumcuların mesajlarını aynı anda müşterilerine, istedikleri tarihte ve kişiselleştirerek firma ismiyle birlikte gönderebildikleri, bu hizmetten Turkcell kurumsal müşterileri ya da toplu SMS taahhütnamesi imzalayanların yararlanabildiği ifade edildi.

Kuyumcuların, "www.altinmesaj.com" web sitesine, sitede mevcut olan formu doldurarak, e-mail atarak, telefon ederek ya da Hermes ofislerinden birini ziyaret ederek üye olabilecekleri belirtildi.