Turkcell'den "Esnaf Paketi"

Turkcell Kurumsal Müşteri Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sayın, "2 milyon esnafın iletişim ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA- Turkcell'in, "Esnaf Paketi" esnafları ayda 29 liraya 1800 dakika konuşturacak.

Turkcell Kurumsal Müşteri Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, esnafların yüzünü güldürecek "Esnaf Paketi"ne yarından itibaren geçilebileceğini söyledi. Esnaf Paketi'ne geçmek isteyen kurumsal faturalı ve faturasız Turkcell hat kullanıcısı esnafların, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'na (TESK) üye olduğunu belgeleyen Esnaf Kart'ı ile Turkcell İletişim Merkezleri ve Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezleri'ne başvurmaları gerektiğini belirten Sayın, "Esnaf Paketi"nin doğrudan esnafların ihtiyaç ve konuşma alışkanlıklarını gözönünde bulundurarak hazırlanan özel bir paket olduğunu ifade etti.

Paket ile yaklaşık 2 milyon esnafın tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılanmayı hedeflediklerini dile getiren Bayın, şunları söyledi:

"Esnaf Paketi üyeleri, ayda 29 liraya 1800 dakika konuşacak. Paket üyeleri, 900 dakika sabit hatlarla, 300 dakika Turkcell ile, 300 dakika grup içi adı verilen kendi grubundaki insanlarla ve 300 dakika diğer operatörlerle görüşebilecekler. Esnaf Paketi, faturalı ve faturasız hatlarla alınabilecek. Faturalı hatlarda 12 aylık taahhüt veren esnaflarımız, Esnaf Paketi'ni yüzde 15 indirimle 29 TL'ye, taahhüt vermeyenler aylık 34 TL sabit ücretle alabilecek. Faturasız hatlarda da fiyat 34 TL olacak. Turkcell, esnaf için şimdiye kadar hazırladığı en hesaplı tarifeyi kullanıma sunuyor."

Her hatta esnaf paketi

Esnafların, paket ile kendi aralarında, diğer Turkcell'lilerle, sabit hatlarla ve diğer operatörlerle en uygun fiyata Turkcell kalitesiyle konuşabileceklerini kaydeden Sayın, bir işletme sahibinin 5 hattına "Esnaf Paketi" alabileceğini vurguladı.

Sayın, esnafın "Esnaf Paketi"ne geçtiğinde, İşTcell'in kurumsal avantajlarından da faydalanabileceği anlatarak, "İşteKazan Programı sayesinde esnafımız akaryakıt, gıda, ulaşım, kargo, sigorta, internet gibi temel harcama kalemlerinde yüzde 50'lere varan indirim ve ortalama yüzde 15 tasarruf imkanına kavuşacak" dedi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken de küresel ekonomik krizden en çok esnafın etkilendiğini belirterek, "Esnaf Paketi"nin esnafa çok büyük katkı sağlayacağına inandığı söyledi.

TESK'e kayıtlı 2 milyon işyeri ile 3 milyon esnaf olduğuna dikkati çeken Palandöken, "Bu paket, zaten telefonu çok kullanan esnafın yüzünü güldürecek, bu paket ile esnafımız, birbirleri ile daha rahat iletişim kuracak, verimliliklerini artıracak" diye konuştu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir