Turkishexporter.net ile sınırsız ticaret

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ung Nizam İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. bebek bezi, gıda ürünleri ve temizlik ürünleri  sektöründe 2015 yılında Konya'da  kuruldu. Firma Joyfıx ve Flora markaları ile bebek bezi , Dıamond markası ile gıda ürünleri, Goldex Star markası ile temizlik ürünleri üretimini yapmaktadır.

Dış ticaret alanında, müşteriye ulaşmakta güçlükler yaşayan Ung Nizam İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. , dünya ticaretinin global bir yapı içerisinde ilerlediğinin ve müşterinin her türlü bilgiye  internet üzerinden ulaştığının farkında olarak Turkishexporter.net'e üyeliğini gerçekleştirdi.

Turkishexporter.net'e gelen talepler üzerine stratejilerini revize eden Ung, ilk ihracatını  Sudan ,Gine ve Pakistana yaptı. Şu an Comor, Maldivler, Mauritius Adaları ve Malezya gibi ülkelere ihracat yapıyor.

Maldivler 'de çocuk bezi bayiliğine, Sudan-Fildişi ve Güney Afrika'da depo oluşturmaya, Afrika kıtasına katı sabun ihraç etmeye ve Avrupa pazarına çocuk bezi satmaya hazırlanıyor.

Turkishexporter.net'ten kendilerine gelen e-postalara anlık cevaplar vererek müşteri diyaloğunu sürekli geliştirirken, katılımcı olarak yer aldıkları fuarlarda Turkishexporter.net' in hazır müşteri portföyüyle hızlı sonuçlara varıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir