TÜSİAD'dan Gül'e veda ziyareti!

Haluk Dinçer başkanlığındaki TÜSİAD yönetimi, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü, Tarabya Köşkü'nde ziyaret etti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Tarabya Köşkü'nde kabul edildi. Kabul sonrası açıklamalarda bulunan Dinçer, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e, bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve TÜSİAD ile gerçekleştirdiği yakın işbirliği için teşekkür ettiklerini söyledi.

10 Haziran'da TÜSİAD Yönetim Kurulundaki görev değişikliği sonrasında Gül'e nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirten Dinçer, ziyaretin, Cumhurbaşkanı Gül'ün dünkü açıklamasından sonra aynı zamanda bir veda ziyareti olduğunu dile getirdi.

Dinçer, "Kendisine bugüne kadar yaptığı çalışmalar, TÜSİAD ile gerçekleştirdiği yakın işbirliği için çok teşekkür ettik. Daha sonrası için de Türkiye'ye, Türkiye siyasi hayatına herhangi bir konuda katkıda bulunmasından da mutluluk duyacağımızı yine kendilerine ifade ettik. Geçen hafta basın toplantımız olduğundan bugün artık başka soru almayayım, konuyu da dağıtmayayım" diye konuştu.