Uludağ Ekonomi Zirvesi, bu yıl 23-24 Mart'ta

Türkiye ve uluslararası iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerini ağırlayacak Uludağ Ekonomi Zirvesi, bu yıl 23-24 Mart'ta gerçekleştirilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Uludağ Ekonomi Zirvesi, 23-24 Mart'ta Bursa'da yapılacak.

Uludağ'daki bir otelde, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl 7'ncisi yapılacak Uludağ Ekonomi Zirvesi, dünyadan ve Türkiye'den üst düzey iş insanlarını bir araya getirecek.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın konuşmacı olarak katılması beklenen Uludağ Ekonomi Zirvesinde, Hollanda Eski Sağlık ve Spor Bakanı Ab Klink, Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya, Hazine Müsteşarı Osman Çelik, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Temel Kotil, Atlantik Konseyi Kıdemli Üyesi Anders Aslund, Silikon Vadisi Danimarka Teknoloji Büyükelçisi Casper Klynge gibi isimler de yer alacak.

Dünyanın önde gelen şirketlerinin yönetim kurulu başkanları ve üst yöneticilerinin (CEO) katılacağı zirvede, Türk iş dünyasının en önemli holding ve şirketlerinin yönetim kurulu başkanları, CEO'ları ve başarılı işlere imza atan girişimciler iş dünyasındaki yenilikleri ve beklentilerini anlatacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir