Vakıfbank'tan futbol severlere "Fanatik Kredi"

Vakıfbank müşterilerine yönelik hazırlanan kredide, futbol severlerin kombine maç bileti alımlarında finansal destek sağlandığı belirtildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Vakıfbank'ın, kombine bilet alımına özel, "Fanatik Kredi" seçeneği sunduğu bildirildi.

Vakıfbank'tan yapılan açıklamada, çalışan veya emekli tüm Vakıfbank müşterilerine yönelik hazırlanan kredide, futbol severlerin kombine maç bileti alımlarında finansal destek sağlandığı belirtildi.

Açıklamada, yeni sezonda takımlarının maç biletlerini kombine olarak satın almak isteyen futbol severlerin, 15 Haziran'dan itibaren üst limiti 7 bin 500 liraya kadar yüzde 1,49 faiz oranıyla, 12 ay vadeli olarak "Fanatik Kredi"den faydalanabilecekleri kaydedildi.

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Vakıfbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Özcan, bu kredi kampanyasını geliştirirken futbol severlerin kombine biletleri rahatlıkla alabilmeleri, taraftarı oldukları takımların maçlarını canlı canlı izleme fırsatı yakalayabilmeleri fikrinden yola çıktıklarını belirtti.

Özcan, Vakıfbank olarak yaşamın her alanında kolaylıklar getiren hizmet anlayışlarına bir yenisini daha eklediklerini dile getirerek, şunları ifade etti:

"Taraftar Kart ile başlattığımız spor dünyasına ve taraftara verdiğimiz desteği şimdi de 'Fanatik Kredi' ile devam ettiriyoruz. 'Fanatik Kredi' kampanyası Vakıfbank müşterilerinin taraftarı oldukları futbol takımlarının maçlarını kaçırmadan izleyebilmeleri için çok büyük bir fırsat. Bizler de bu yeni ve keyifli kampanyamızla ürün yelpazemize bir yenisini daha eklemekten mutluluk duyuyoruz"

Vakıfbank'ın "Fanatik Kredi"sinden tüm ücretlilerin, emeklilerin, profesyonel meslek sahiplerinin, gayrimenkul (kira) ve menkul (faiz) geliri elde eden kişilerin yararlanabildiği ve kredi için kimlik belgesi, gelir belgesi ve adresi teyit eden bir belge ile en yakın Vakıfbank şubesine başvurmanın yeterli olduğu bildirildi.