Vodafone'nun GPRS roaming sayısı 300'ü aştı

Şirket, uluslararası dolaşım anlaşması sayısı en fazla olan operatör olma özelliğini taşıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Vodafone'nin GPRS roaming (uluslararası dolaşım) anlaşması olan yurt dışı operatör sayısının 300'ü aştığı açıklandı.

Vodafone'den yapılan yazılı açıklamada, Vodafone'nin dünyanın 25 farklı ülkesinde faaliyet gösteren operatörleri arasında "en fazla operatörle GPRS roaming yapan operatörün" Vodafone Türkiye olduğu belirtildi.

Açıklamada, Vodafone'nin uluslararası dolaşım yaptığı 300'ü aşkın operatörün faaliyet gösterdiği 120 ülkede bulunan Vodafone abonelerinin, bu ülkelerde çektikleri fotoğrafları MMS olarak Türkiye ve başka ülkelerdeki Vodafone abonelerine gönderebildiği, bu ülkelerde cep telefonları veya dizüstü bilgisayarları üzerinden internete bağlanabildiği ya da Vodafone'nin WAP portalı Live'da dolaşıp zengin içerikten faydalanabildiği bildirildi.

Vodafone Türkiye Promosyon ve Uluslararası Teklifler Bölüm Başkanı Erkut Erkut, yaptığı değerlendirmede, dünyada en fazla operatörle uluslararası dolaşım yapan Vodafone operatörü olmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Yurt içindeki kapsama konusunda sağladığımız ilerlemeyle yetinmiyor, abonelerimizin yurt dışında da servis alabilecekleri uluslararası kapsamayı artırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Tabii ki sadece uluslararası kapsama yetmez. Roaming fiyatlarında da en avantajlı operatör Vodafone."