Yapı Kredi , müşteri eğitimlerine başladı

Proje, kişilerin bilgi eksikliği nedeni ile oluşabilecek mağduriyetlerin engellenmesini hedefliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Yapı Kredi Bankacılık Akademisi, bankacılık sektörü hakkında sıkça sorulan sorulardan yola çıkarak bir uzaktan eğitim projesi hazırladığını duyurdu.

Yapı Kredi'den yapılan yazılı açıklamada, sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde, banka müşterilerinin yanı sıra sektör müşterilerinin kullanımına açık olan uzaktan eğitimlerin, kişilerin bankacılık alanında "daha kapsamlı" bilgiye sahip olmasını ve bilgi eksikliği nedeni ile oluşabilecek mağduriyetlerin engellenmesini hedeflediği belirtildi.

Akademinin, tüm bankaların müşterilerinin faydalanması amacıyla geliştirdiği "Müşteriler İçin Elektronik Ortamda Bankacılık Eğitimi" projesini hayata geçirdiği kaydedildi.

Yapı Kredi'nin kurumsal internet sitesinden, "http://www.yapikredi.com.tr/tr-TR/egitim.aspx" adresinden ücretsiz verilen eğitimlerin tamamının, animasyonlarla renklendirildiği ve eğitim platformunda şu anda "internette işlem güvenliği" ve "bankacılık işlemlerinde çek uygulaması" başlıklı eğitimlerin yer aldığı ifade edildi.