Zeynep Salman FICO Türkiye ekibine katıldı

HSBC’deki görevinden ayrılarak FICO Türkiye ekibine katılan Zeynep Salman, iş süreçlerini geliştirmek konusunda danışmanlık hizmeti verecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Finans şirketlerine yönelik risk yönetimi alanında danışmanlık ve yazılım çözümleri geliştiren FICO’nun (Fair Isaac Corporation) kadrosuna kredi ve risk yönetiminde uzman Zeynep Salman da katıldı. 

FICO’nun müşterilerine etkin ve kesin çözümler sunacak olan Salman, müşterilerin uzun ve kısa vadeli iş hedeflerini belirlemede, iş süreçlerini otomatik  hale getirerek şirketlerin düşük maliyetli, hızlı sonuç elde etmesinde etkin rol oynayacak. 

Zeynep Salman kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’ni bitiren Salman, yine Boğaziçi Üniversitesi Finansal Mühendislik alanında master yaptı. Salman, HSBC, Citibank, Yapı Kredi, Toyota Finans, Daimler Chrysler gibi şirketlerde farklı pozisyonlarda görevler aldı. Dahil olduğu strateji geliştirme ve süreç otomasyon projeleri ile görev aldığı şirketlerin karlılığına katkı sağlayan Zeynep Salman, FICO’nun hem Türkiye hem de yurtdışındaki projelerinde iş danışmanlığı faaliyetlerini yürütecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir