1 milyon kullanıcıya ulaştı

"1 yılda 1 milyon kullanıcı" hedefiyle yola çıkan BonusFlaş, henüz 2 ayı tamamlamışken bu hedefini yakaladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BonusFlaş uygulaması, kullanıma sunulduğu Kasım 2015’ten bu yana 1 milyon kişi tarafından indirildi.

Garanti Bankası açıklamasına göre, iOS ve Android işletim sistemine sahip cep telefonlarında kullanılabilen BonusFlaş uygulaması, kampanya takibi, kart bilgileri sorgulama, limit artırım talebi, borç ödeme ve mobil ödeme gibi  işlemleri tek bir platform üzerinde toplayan içeriği, hızlı ve pratik kullanım özellikleriyle kısa sürede müşterilerin büyük beğenisini kazandı. 

Çok kısa bir sürede 1 milyon kullanıcıya ulaşan BonusFlaş uygulaması, günlük 130 bine yaklaşan ziyaretçi sayısıyla da başarısını kanıtlarken, tanıtımından bugüne geçen yaklaşık 2,5 aylık sürede uygulama üzerinden 772 bin  kampanya katılımı gerçekleştirildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü ve Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, BonusFlaş uygulamasının çok kısa sürede gördüğü büyük ilgiden son derece mutlu olduklarını belirtti. 

"1 yılda 1 milyon kullanıcı" hedefiyle yola çıktıkları BonusFlaş'ın, henüz 2 ayı tamamlamışken bu hedefini yakalamasının, teknolojiyi müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için kullanma misyonuyla hareket eden Garanti Bankası  olarak kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Genç, şunları da kaydetti:  

"BonusFlaş uygulaması akıllı telefonlara sadece indirilmekle kalmadı, bugüne kadar toplamda 8 milyonun üzerinde ziyaret edilmesi, yüzde 90'a varan yeniden ziyaret oranı ve 770 bini aşan kampanya katılımıyla müşterilerimiz  nezdinde ne derece aktif ve verimli kullanıldığını da kanıtladı. Müşterilerimiz, uygulama içerisinde en çok kampanya katılım, sevdikleri markaların kampanyalarından haberdar olma ve kart harcamalarını görüntüleme fonksiyonunu  kullanmayı tercih ediyor. Türkiye'nin en sevilen ve en çok kazandıran kredi kartı Bonus'un ayrıcalıklarını cep telefonlarına taşıyan BonusFlaş'ın, gördüğü bu büyük ilgiyle tüm akıllı cihazların vazgeçilmez uygulamalarından biri  haline geldiğini ve bu ilginin artarak devam edeceğini düşünüyoruz. Müşterilerimize her zaman fark yaratacak, değer katacak yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz."

Bu konularda ilginizi çekebilir