Akbank, Apple TV'deki ilk Türk bankası oldu

Akbank, "Akbank Direkt" uygulamasıyla Apple TV'deki yerini aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Apple Watch için Türkiye'nin en kapsamlı bankacılık uygulamasını sunan Akbank, özel tasarladığı Akbank Direkt uygulamasıyla da Türkiye'de Apple TV'de yer alan ilk banka oldu. 

Geçen sene GSMA - Global Mobile Awards tarafından, "Yılın Uygulaması" kategorisinde "Dünyanın En İyi Akıllı Telefon Uygulaması", bu sene de Global Finance tarafından "Dünyanın En İyi Mobil Bankacılık Uygulaması" seçilen Akbank Direkt, Apple TV uygulamasını da hazırladı. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Direkt'ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, müşterilerden aldıkları yorumların kendilerini daima beslediğini belirtti. Aldıkları yorumların, daha fazlası için kendilerini motive ederken, aldıkları ödüllerin de gururlandırdığını ifade eden Oğuz, şunları kaydetti: 

"iBeacon teknolojisiyle para çekme hizmetini ilk sunan, Apple Watch ile ilk ve tek para çektiren, 3D Touch teknolojisini kullanan ilk uygulama olan Akbank Direkt olarak yine özel bir hizmeti hayata geçiriyoruz. Apple TV için özel tasarladığımız Akbank Direkt uygulaması da bir ilk. Uygulamamızla Akbank müşterisi olma koşulu gerekmeksizin tüm yatırımcılar, Akbank Direkt ile Apple TV'den hisse senetleri piyasası ve döviz kurlarını takip edebilecek, BIST verilerini izleyebilecek ve görüntülü yatırım haberlerine ulaşabilecekler. Hisse senedi yatırımcıları, Apple TV üzerinde yatırım işlemlerine özel tasarlanmış ana sayfası ile dikkat çeken Akbank Direkt'e QR Kod ile girerek, BIST100 verileri de anlık olarak Apple TV'den izleyebilecekler" 

Bu konularda ilginizi çekebilir