Akbank, Cannes'a götürüyor

Kredi kartı WingsMasterCard ile 1-8 Nisan tarihlerinde tek seferde 150 lira ve katları alışveriş yapanlar, Cannes Film Festivali Ödül Töreni'ne gidecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Akbank'ın kredi kartı WingsMasterCard sahipleri, 1-8 Nisan tarihlerinde düzenlenecek kampanya kapsamında Cannes Film Festivali'nin "Kırmızı Halı Töreni"ne katılma şansı yakalayacak.

Akbank açıklamasına göre, WingsMasterCard sahipleri için düzenlenen kampanyanın kazananlarını, Cannes Film Festivali Kırmızı Halı Töreni bekliyor. 1-8 Nisan tarihlerinde düzenlenecek kampanyada kazanan 3 çift, 18-20 Mayıs'ta Cannes Film Festivali Kırmızı Halı Töreni'ne katılma hakkı kazanacak. Kırmızı Halı Töreni'ne katılım hakkı kazananlara, gidiş-dönüş uçak biletinin yanında tüm transferler, makyaj, saç yapımı ve elbise dahil tüm hazırlıklar için de hizmet verilecek. 

Bu tatili kazanmak için Wings ile 1-8 Nisan tarihlerinde, tek seferde 150 lira ve katları harcama yapmak yeterli olacak. Her 150 liralık harcama için bir çekiliş hakkı kazanılacak. 

Kampanyaya katılmak için WingsMastercard, Wings Black Mastercard asıl kart, WingsMastercard ek kart, Wings Black Mastercard ek kart, WingsMastercard Sanal Kart ve Wings Black Mastercard Sanal Kart ile yapılan harcamaların tümü geçerli olacak. 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir