Akbank'tan emeklilere "Emeğe Vefa" kampanyası

Maaşını Akbank'a taşıyan emekliler, maaş hesapları için hesap işletim ücreti ile bu hesap üzerinden yapacakları havalelere ücret ödemeyecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif Özer İsfendiyaroğlu, emekliler için "Emeğe Vefa" kampanyası başlattıklarını açıkladı. 

İsfendiyaroğlu, yaptığı açıklamada, emeklilere, bankacılık hizmetlerinde özel ayrıcalıklar sunmaya devam ettiklerini belirterek, "Büyük bir özveriyle çalışıp yıllarca ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunan, doktorumuz, öğretmenimiz, annemiz, babamız emeklilerimizin bankamızda da özel bir yeri var. Onların bu özverilerine olan vefa borcumuzun küçük bir bölümünü de olsa ödemek, emeklililere olan hürmetimizi gösterebilmek için 'Emeğe Vefa' kampanyasını başlattık" ifadelerini kullandı. 

Maaş taşıma için emeklilerin kimlikleri ile birlikte şubelere gelmelerinin yeterli olduğunu kaydeden İsfendiyaroğlu, emeklilerin şube işlemlerini öncelikle yaptıklarını bildirdi.  

İsfendiyaroğlu, maaşını Akbank'a taşıyan emeklilerin, maaş hesapları için hesap işletim ücreti ile bu hesap üzerinden yapacakları havalelere ücret ödemeyeceklerini ifade etti. 

Bu konularda ilginizi çekebilir