Akbank'tan "üç boyutlu bankacılık" hizmeti

Akbank Direkt, yeni geliştirdiği uygulama ile ilk kez müşterilerine "tek dokunuş hareketi" ile para çekme, ödeme ve transfer yapma olanağı sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Akbank Direkt'in, Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus telefonlarının "3D Touch" özelliğini bankacılık ürün ve hizmetlerine hızla uyarlayarak, Türkiye'de üç boyutlu bankacılığı müşterilerinin hizmetine sunan ilk banka olduğu bildirildi. 

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, mobil bankacılık alanında yalnızca Türkiye'de değil, küresel düzeyde de başarılara imza atan Akbank Direkt, yeni geliştirdiği uygulama ile ilk kez müşterilerine "tek dokunuş hareketi" ile para çekme, ödeme ve transfer yapma olanağı sunuyor. 

Akbank Direkt, yeni iPhone 6s ve 6s Plus akıllı telefonlarının "3D Touch" özelliğini, cihazın piyasaya sürülmesiyle eş zamanlı olarak bankacılık ürün ve hizmetlerine uyarlayıp müşterilerinin kullanımına sundu. Akbank müşterileri, iPhone 6s ve 6s Plus akıllı telefonlarının "3D Touch" özelliğini kullanarak, ödeme, para çekme ve transfer işlemlerine tek bir dokunuşla daha hızlı başlayabilecek. 

"Mobil bankacılıktaki yenilikçi çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Direkt Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, dünyada da hızla gelişen mobil bankacılıktaki yenilikçi çalışmaları, alanının en iyi uzmanlarından oluşan ekip ile aralıksız sürdürdüklerini belirtti. Yüksek teknolojiyi yakından izleyerek, bankacılık ürün ve hizmetlerine en hızlı şekilde adapte ettiklerini vurgulayan Oğuz, Apple'ın yeni geliştirdiği 3D Touch teknolojisini bankacılık sektöründe Türkiye'de ilk kez uygulamaya geçiren banka olduklarına dikkati çekti. 

Oğuz, müşterilerinin para çekme, para gönderme ve ödeme işlemlerini tek hareketle her zamankinden daha hızlı yapabileceğinin altını çizerek, "Dünya GSM Birliğinden (GSMA) 'Dünyanın En İyi Akıllı Telefon Uygulaması' ve Global Finans'tan 'Avrupa'nın En İyi Mobil Bankacılık Uygulaması' ödüllü Akbank Direkt Mobil'i müşterilerimizin ihtiyaçları ve yeni teknolojiler doğrultusunda geliştirmeye devam ediyoruz" ifadelerini de kullandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir