Akbank'a 11 Stevie ödülü birden verildi

Banka, bu yıl 13. kez düzenlenen ve 60 ülkeden 3 bin 800'ü aşarak rekor katılım sağlanan 2016 International Business Awards kapsamında 11 Stevie ödülü aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Akbank, uluslararası iş dünyasının prestijli ödüllerinden International Business Awards kapsamında 11 Stevie Ödülü birden kazandı.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, banka, müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştırma hedefi çerçevesinde düzenlediği kampanyalar, geliştirdiği ürün ve hizmetlerle uluslararası düzeyde de beğeni topluyor.

Banka, uluslararası iş dünyasının en prestijli ödüllerinden bir olarak kabul edilen, bu yıl 13. kez düzenlenen ve 60 ülkeden 3 bin 800'ü aşarak rekor katılım sağlanan 2016 International Business Awards kapsamında 11 Stevie ödülü aldı.

Akbank İnsan Kaynakları (İK) Ekibi, Nesilden Nesile Akbanklı Projesi ile "Altın Stevie" kazandı.

Akbank'ın, Babalar Günü'nde "Bababank" adıyla yayınlanan kampanyasına üç Gümüş Stevie layık görülürken, kampanyanın ödülleri, "Yılın En İyi Marka Deneyimi, Yılın Online Pazarlama Kampanyası ve Yılın Düşük Bütçeli Kampanyası" dallarında verildi.

Banka, Yılın Bilgi Teknolojileri Ekibi (IT Team) alanında da "Şube Uygulama ve Direkt Bankacılık" dallarında iki Gümüş Stevie kazandı. Esnaf Kardeşliği, "Yılın Pazarlama Kampanyası-Finansal Ürün ve Hizmetler" kategorisinde, Akbank Girişimcilik Birimi "Yılın Bilgi İşlemleri Ekibi" kategorisinde, Akbank Varlık Yönetimi "Finansal Hizmetler-Yılın En İyi Yeni Ürün ve Hizmetler" kategorisinde, Akbank Esnaf Kardeşliği "Yılın En İyi İletişim/Halkla İlişkiler-Pazarlama ve Tüketici Ürünleri" kategorisinde ve "Şehrin İyi Hali Projesi" de, "Avrupa'da Yılın En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi" kategorisinde Bronz Stevie ödülü kazandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir