Akbank'ın "Tasarruf Seferberliği" beşinci yılında

Akbank, Türkiye'nin büyümesinde temel unsur olarak görülen tasarrufların artırılmasına dönük çalışmalara 5 yıldır sürdürdüğü "Tasarruf Seferberliği" ile aktif destek veriyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Tasarrufu teşvik edecek avantajlı ürün ve hizmetler geliştiren Akbank, aynı zamanda okullarda binlerce çocuğa ulaşarak, ülke çapında tasarruf bilincinin gelişmesine öncülük ediyor. Banka, tasarrufların artırılmasına dönük çalışmalara 5 yıldır sürdürdüğü "Tasarruf Seferberliği" ile aktif destek veriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Bireysel ?Bankacılık??'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, "Akbank olarak önceliğimiz her zaman, ülke ekonomisinin istikrarlı ve yüksek oranlı büyümesini desteklemek oldu.Tüm çalışmalarımızı uzun vadeli hedeflerle değer yaratmak ve sürdürülebilir büyümeye katkı sağlamak amacıyla yürütüyoruz." ifadelerini kullandı.

Bankacılık sektörünün kamuoyunda tasarruf algısını kazandıracak, yaygınlaştıracak çalışmaları üstlenmesi gerektiğine inandıklarını belirten İskendiyaroğlu, şunları kaydetti:

"Kurumsal sosyal sorumluluk projelerimiz arasında da farklı bir yeri olan, 2012 yılında başlattığımız Tasarruf Seferberliği kapsamında, bir yandan tasarrufu teşvik edecek avantajlı ürün ve hizmetler sunup geliştirirken, bir yandan da tasarruf bilincini geliştirmek için çalışıyoruz. Bu projelerimiz arasında, 2012 yılında başlattığımız Akbank Ekonominin Kahramanı Çocuklar gönüllülük projemizin boyutlarını genişleterek sürdürüyoruz. Beşinci yılındaki projemizle, kalıcı alışkanlıkların kazanıldığı yaşlarda çocuklara ulaşarak, onların bilinçli tüketici olmalarına katkıda bulunmayı, tasarruf konusunda bir bilinç ve farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz."

Bu konularda ilginizi çekebilir