Bankalar yılbaşında kredi yarışına girdi

Müşterilerine yeni yıla özel avantajlı kredi vermek için birbirleriyle yarışa giren bankalar, vade, vade başlangıcı, faiz ve dosya masrafı için farklı seçenekler sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bankalar, yılbaşına yönelik düzenledikleri kredi kampanyalarında, yüzde 1,15 ile 1,30 arasında değişen faiz oranları ve 48 aya varan vadeli kredi seçenekleri sunuyor. 

Müşterilerine 100 bin liraya kadar kredi kullanma imkanı sağlayan bankalar, cazip faiz oranlarının yanı sıra geri ödemeleri 3 ay erteleme fırsatı da getiriyor. 

Bankalardan alınan bilgilere göre, müşterilerine yeni yıla özel avantajlı kredi vermek için birbirleriyle yarışa giren bankalar, vade, vade başlangıcı, faiz ve dosya masrafı için farklı seçenekler sunuyor. 

VakıfBank, "Yeni Yıl Kredisi" kampanyasıyla, müşterilerine 2016 yılına girerken nakit sıkıntısı yaşatmamak için 50 bin TL'ye kadar kredi kullandırıyor. Kamu ve özel sektör çalışanları ile emekliler başta olmak üzere VakıfBank'ın tüm bireysel müşterilerine yönelik kampanyası kapsamında 36 aya varan vade seçenekleri sunuluyor. 

10 bin TL için masrafsız ve aylık 375 TL taksitlerle kredi kullandıran VakıfBank'ın kampanyasından yararlananlar, aylık eşit ya da artan taksitli ödeme seçenekleriyle esnek geri ödeme imkanından yararlanabiliyor. Krediye, VakıfBank şubelerinden, internet bankacılığından ve cep telefonundan SMS göndererek başvurulabiliyor. 

3 ay erteleme fırsatı 

Türk Ekonomi Bankası (TEB) da yılbaşına özel 20 bin TL'ye kadar 3 ay ertelemeli masrafsız kredi fırsatı sunuyor. TEB'in yüzde 1,30'dan başlayan faiz oranıyla kullandırdığı krediden yararlanmak isteyenler 3 ay erteleme imkanı elde ediyor. 

TEB'in aralık ayı boyunca geçerli olan kredi kampanyasıyla ilgili detaylı bilgiye TEB şubelerinin yanı sıra "teb.com.tr" internet adresinden ulaşılabiliyor. 

Şekerbank ise bireysel müşterilerinin yılbaşı öncesi artan nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlattığı kampanya ile 36 aya varan vadelerle 30 bin TL'ye kadar finansman imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında isteyen müşteriler kredi taksitlerini 2 ay erteleyebiliyor. 

Şekerbank'ın 31 Aralık'a kadar sürecek olan kredi kampanyasından yararlanan tüketiciler, kredilerini şimdi alıp geri ödemeye 2016'da başlayabiliyor. 

Akbank, yeni yıla özel kredisiyle ayda 362 TL'den başlayan taksitler ve binde 5 kredi tahsis ücreti ile 10 bin TL krediyi 36 ayda geri ödeme fırsatı sunuyor. Bankanın aralık sonuna kadar geçerli olan kredi kampanyası hakkında detaylı bilgiye şubelerden ve "www.akbank.com.tr" internet adresinden ulaşılabiliyor. 

100 bin TL'ye kadar kredi 

Garanti Bankası, "Yeni Yıl Kredisiyle Birlikte Geliyor" sloganıyla başlattığı kampanyasıyla ayda 290 TL taksitle kredi kullandırıyor. Garanti müşterileri, 7 bin 500 TL tutarındaki krediyi aylık 290 TL taksitler ve 37,50 TL'lik dosya masrafıyla kullanabiliyor. Dileyen müşteriler, 36 aya varan vadelerde ve 100 bin TL'ye kadar sunulan krediden de faydalanabiliyor. 

Ayrıca, Garanti'nin kredi kampanyasına BonusFlaş uygulaması üzerinden katılanlar 100 TL' ye kadar bonus kazanıyor. Krediden faydalanmak isteyenler, Garanti Bankası şubelerinden, www.garanti.com.tr adresindeki İnternet Şubesi'nden, 444 0 335 Tam Destek Hattı'ndan, Garanti Bankası Paramatik'lerinden, Garanti'nin Facebook sayfası üzerinden veya SMS göndererek cep telefonlarından başvuruda bulunabiliyor. 

Yapı Kredi, geleneksel hale getirdiği yeni yıl kredisi kampanyasıyla günde 10 TL'ye 9 bin TL kredi kullanma fırsatı sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, günde 10 TL ödeyerek 36 ay vade ile 9 bin TL bireysel ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. 

Krediden faydalanmak isteyen tüketiciler, başvurularını Yapı Kredi ATM'leri aracılığıyla, kredisimdi.com.tr internet adresinden, SMS göndererek cep telefonundan, İnternet Şubesi'nden, Mobil Şube'den ve 444 0 444 numaralı Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'ndan yapabiliyor. 

Odeabank'tan yeni yıla özel 4 farklı kredi 

Odeabank, "Nakit Hazır" kredi kampanyası kapsamında "Kişiye Özel Bankacılık" ilkesi çerçevesinde yılbaşında da müşteri ihtiyaçlarına göre farklılaştırılmış kredilerden yararlanmaya olanak sağlıyor. Banka, müşterilerinin ihtiyaçlarına ve ödeme tercihlerine göre "İhtiyaç Kredisi", "Profesyonellere İhtiyaç Kredisi", "Yeni Arabam Taşıt Kredisi" ve "Bu Taksitler Ev Sahibi Yapar Konut Kredisi" başlıklı kampanyaları müşterilerinin beğenisine sunuyor. 

İhtiyaç Kredisi, ödemelerini düzenli yapan müşterilere yüzde 1,29'dan başlayan faiz oranları ile gelir belgesiz ve dosya masrafsız olarak kullandırılıyor. Profesyonellere İhtiyaç Kredisi ise öğretmenlerin ve diğer profesyonellerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için aylık 743 TL taksitler ve 36 aya kadar vade süresi ile sunuluyor. 

Yeni Arabam Taşıt Kredisi ise her vade ve tutar için yüzde 1,17 faiz oranı ve 48 aya kadar çıkan vade seçenekleriyle taşıt almak isteyenler için uygun bir finansman seçeneği olarak öne çıkıyor. Bu taksitler Ev Sahibi Yapar Konut Kredisi, Odeabank müşterilerinin kira öder gibi kredi taksiti ödeyerek konut sahibi olmasını sağlamak için yılbaşına kadar geçerli olmak üzere yüzde 1,15'ten başlayan faiz oranıyla sunuluyor. 

31 Aralık'a kadar geçerli olacak kredi kampanyalarına başvurmak için Odeabank internet sitesinde yer alan formu doldurmak veya Odeabank şubelerini ziyaret etmek yeterli oluyor. 

Türkiye İş Bankası, müşterilerinin her türlü nakit ihtiyacı için uygun koşullarla kredi imkanı sunmaya devam ediyor. 5 Ocak 2016'ya kadar sürecek Yeni Yıl Kredisi kampanyası kapsamında, tüm bireysel ihtiyaçlar için 50 bin TL ve 36 aya kadar vadeli kredi kullanılabiliyor. 

Yeni yıl kredisine, SMS göndererek cep telefonlarından, İşCep'ten, internet şubesinden, "isbank.com.tr" internet adresinden, Bankamatiklerden ve "0850 724 0 724" numaralı telefon şubesinden başvuru yapılabiliyor. Başvuru hangi kanaldan yapılırsa yapılsın cevabı kısa süre içinde cep telefonlarına iletiliyor. 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir