Bayram gelmeden 'kredisi' geldi

Bankalar, Ramazan Bayramı için çeşitli kredi kampanyaları düzenledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

EDİRNE - Bankalar, Ramazan Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahipleri için "bayram kredisi" kampanyaları düzenledi. 

Düşük faizli ve uzun vadeli kredi imkanı sunan bazı bankalar kampanyalarını açıkladı. Bankaların bir bölümü ise kampanya için bayramın yaklaşmasını bekliyor.  

Hem bayram hem de tatil giderlerinin arttığı temmuz ayında nakde sıkışanlar, bankaların kredi kampanyalarını incelemeye başladı. 

Bankaların verdiği krediler, dosya masrafları ve diğer ücretler nedeniyle farklılık gösterebiliyor. Bazı bankaların bayram kredisi kampanyaları şöyle:  

- Garanti Bankası: "Bayram gelmeden kredisi geldi" kampanyasıyla müşterilerine ramazan ayı öncesinde uygun faizli kredi fırsatı sunan banka, kredi kampanyasını uzatarak aynı avantajları yaklaşan bayram dönemi için de sunuyor. Kampanya kapsamında 3 bin liralık kredi, yüzde 0,95 faizle kullanılabilecek. 

- VakıfBank: Ramazan Bayramı öncesi nakit ihtiyacı olanlara yüzde 0,89'dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 50 bin TL'ye kadar kredi kullanma imkanı sunuluyor. 

- İş Bankası: Bankanın, "Geleneksel Bayram Kredisi" kampanyasıyla, serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlarla emeklilere, aylık yüzde 0,99 faiz oranı ve 12 ay vadeyle 5 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlanıyor. 

- Halk Bankası: "Erken gelen bayram" kampanyası düzenleyen Halk Bankası ise yüzde 0,89 faiz oranıyla 3 bin TL'ye kadar, 99 TL dosya masrafı ve yüzde 1,09 faiz oranıyla 50 bin TL'ye kadar ve yüzde 1,12 faiz oranıyla dosya masrafsız kredi kullanma imkanı sunuyor. 

- Finans Bank: Banka, hem tatil hem de bayram ihtiyaçları düşünülerek başlatılan "Bayram kredisi" kampanyasında, aylık yüzde 0,49 faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleri sunuyor. Kampanyaya, kimlik numarası 5030'a gönderilerek ön başvuru yapılabiliyor. Kredi sonucu kısa mesajla bildiriliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir