Beşiktaş, Aurelio ile anlaştı

Mehmet Aurelio yıllık 750 bin euro garanti ücret ve 25 bin euro maç başı ücreti karşılığında 2 yıllık sözleşme imzaladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Beşiktaş, İspanya'nın Real Betis takımında forma giyen milli futbolcu Mehmet Aurelio ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan açıklamada, "Şirketimiz Real Betis oyuncusu Mehmet Aurelio yıllık 750 bin Euro garanti ücret ve 25 bin Euro maç başı ücreti karşılığında 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Anlaşma karşılığında Real Betis'e sözleşme fesih bedeli ödenmeyecektir" denildi.

Finlandiya'ya giderek, HJK Helsinki maçı için burada bulunan Beşiktaş kafilesine katılan Aurelio'nun Helsinki'de sözleşme imzaladığı, yarın akşam maçtan sonra takımla birlikte İstanbul'a geleceği ve sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi.

"Taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum"

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Aurelio, yeniden İstanbul'a döndüğü için büyük mutluluk yaşadığını belirterek, "Büyük Beşiktaş taraftarının önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum. Başkanımız Yıldırım Demirören başta olmak üzere tüm yönetim kurulu büyük bir çaba göstererek harika bir kadro kurdular. Böylesine büyük bir kadronun içerisinde yer almak beni çok mutlu ediyor. Kendimi çok zinde ve hazır hissediyorum" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir