DenizBank'ın BPM Programı'na 2 ödül

Bankanın tüm iş süreçlerini ele alan ve bu süreçlerin sahipliğini tanımlayan BPM Programı, uluslararası platformda 2 ödülün sahibi oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - DenizBank, BPM (İş Süreçleri Yönetimi) Programı ile uluslararası arenada iki ödül kazandı.  

DenizBank açıklamasına göre bankanın tüm iş süreçlerini ele alan ve bu süreçlerin sahipliğini tanımlayan BPM Programı, Amerikan İletişim Profesyonelleri Kuruluşu (LACP) tarafından "En İyi Organizasyonel İletişim Ödülü"ne, The Best Business Awards da ise "En İyi Müşteri Odağı Ödülü"ne layık görüldü. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Bilgi Teknolojileri ve Destek Operasyonları Genel Müdür Yardımcısı Dilek Duman, genç bir banka olmalarına rağmen yenilikçi uygulamalar konusunda sektöre öncülük ettiklerini belirtti.

"Kurduğumuz süreç tabanlı optimizasyon yapıları ile sektörde ayrıştı"

Tüm iş süreçlerinin merkezine müşteri memnuniyetini koyduklarını, onlara sundukları hizmetin kalitesini ölçümlenir ve desteklenir kılmak hedefi ile kurdukları sürecin tabanlı optimizasyon yapıları ile sektörde ayrıştıklarını aktaran Duman, şunları kaydetti:

"Şeffaf, ölçülebilir ve performansa dayalı bir yapıyla kurgulanan DenizBank İş Süreçleri Yönetimi Programı, şubemizden genel müdürlük çalışanlarına kadar tüm DenizBanklıların katkısı ile yönetiliyor. Üst yönetimin konuyu sahiplenmesini ve tüm sahaya bu bilincin yaygınlaştırılmasını programın başarısındaki en temel ilke olarak değerlendiriyoruz. Mazhar olduğumuz global çaptaki bu ödüller ile dünyaya bu konudaki başarımızı belgelemiş olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz." 

2003 yılından bu yana düzenlenen The Best Business Awards, müşteriyi odağına alıp hizmet veren en iyi organizasyon programlarını ödüllendiriyor. 

LACP Ödülleri ise 2001 yılından bu yana her yıl dünya çapında en başarılı iletişim stratejisine sahip projeleri ödüllendirmek için düzenleniyor.  

Bu konularda ilginizi çekebilir