DenizBank'tan esnafa özel bahar kampanyası

DenizBank, geri ödemelerin 3 ay ertelendiği, 36 aya varan vadelerle 250 bin liraya kadar kredi ve esnafa günlük bankacılık işlemlerini içeren mini, midi ve maksi tarifelerinden faydalanma imkanı sunuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DenizBank, esnafa özel yeni başlattığı bahar kampanyası kapsamında geri ödemeleri 3 ay ertelenebilen, 36 aya varan vadelerde 250 bin liraya kadar kredi kullanma fırsatı sunuyor. Bahar kampanyasında ayrıca, her bankacılık işlemi için ayrı ücret ödemek istemeyen esnafa günlük bankacılık işlemlerini içeren ve bankacılık işlem türü ile sıklığına göre farklılaşan mini, midi ve maksi işlem tarifelerinden faydalanma imkanı sunuluyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, şunları kaydetti: 

"Bahar ile birlikte esnafa bolluk, bereket getiriyoruz. DenizBank olarak KOBİ'lerin ihtiyaçlarını yakından takip ediyor, maliyetleri yönetmelerini sağlayacak finansal çözümler sunuyoruz. Bahara özel kredi kampanyamızla esnafa 250 bin liraya kadar 36 ay vadeli kredi sunuyor ve geri ödemeleri 3 ay erteliyoruz. Kredi kampanyamızın yanı sıra işlem türü ve sıklığına göre farklılaşan günlük bankacılık işlemleri içeren KOBİ tarifeleri de esnafımızın hizmetinde. 

30 Haziran'a kadar sürecek kampanyamızla esnaf hem kredisini kullanıyor hem de yılda 5 bin liraya kadar tasarruf sağlatan KOBİ tarifelerinden yararlanma imkanına sahip oluyor. Tüm bu hizmetlerden faydalanan esnafımızın 1,19'dan başlayan faiz oranları kredi kullanabilmelerini sağlıyoruz." 

Bu konularda ilginizi çekebilir