Garanti, "En İyi Proje Finansman Kurumu" seçildi

Garanti Bankası, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesi ile Orta ve Doğu Avrupa bölgesinin geçtiğimiz yıldaki "En İyi Proje Finansman Kurumu" seçildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Garanti Bankası, EMEA Finance tarafından hem Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesi hem de Orta ve Doğu Avrupa bölgesinin 2013 yılındaki "En İyi Proje Finansman Kurumu" seçildi. 

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, konuya ilişkin açıklamasında, 2013 yılının Türkiye'de proje ve satın alım finansmanı işlemleri alanında rekorlara sahne olduğunu belirtti. 

Bankaların bu alanda yaklaşık 25 milyar dolarlık yeni taahhüt altına girdiğini ifade eden Edin,  gerçekleşen finansmanlara bakıldığında Türk bankalarının bu alandaki uzmanlığını üst düzeye çıkardığını kaydetti. 

Garanti Bankası olarak, Türkiye'de 2013 yılında finansal kapanışı gerçekleşen önde gelen projelerin tamamında yer aldıklarını ve finansmanda öncü rol oynadıklarını anımsatan Edin, şöyle devam etti: 

"Yapılandırmasına katkı sağladığımız 2 büyük altyapı ve 2 enerji projesinin de ödüle layık görülmesi, sevincimizi bir kat daha artırdı. EMEA Finance gibi saygın bir kurumdan alınan ödüller; ekibimizin 15 yıllık tecrübesini, sektördeki uzmanlığımızı ve Garanti isminin yarattığı olumlu yansımayı kanıtlıyor. Ülkemizin ve bankamızın bu alandaki yetkinliğinin, uluslararası kurumlar tarafından kabul gördüğünü gösteriyor." 

Bu konularda ilginizi çekebilir