Garanti'den UK Export Finance ile iş birliği

Garanti Bankası anlaşmayla UK Export Finance'in "Doğrudan Finansman Programı" kapsamında sağlayacağı kredilere aracılık edecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Garanti Bankası, İngiltere'nin ihracat kredi kuruluşu UK Export Finance ile iş birliği anlaşması imzaladı. 

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Garanti Bankası anlaşmayla UK Export Finance'in "Doğrudan Finansman Programı" kapsamında sağlayacağı kredilere aracılık edecek. 

Anlaşmaya Türkiye'den imza atan tek banka olan Garanti Bankası, müşterilerinin İngiltere'den yapacağı ithalatlar için UK Export Finance üzerinden uygun koşullarda finansman sağlayabilecek.  

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, UK Export Finance'in "Doğrudan Finansman Programı"na aracılık ederek, müşterilere İngiltere'den yapacakları ithalat için uygun koşullarda finansman imkanı sunmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. 

 Erbil, UK Export Finance'in Garanti Bankası ile bu iş birliğine girmesinin dış ticaret finansmanı alanındaki uzmanlıklarını ve yetkinliklerini gösterdiğini vurgulayarak, bu alandaki öncü rolleri paralelinde, yeni ürünler sunmaya devam edeceklerini de dile getirdi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir