Halka Arz için Ankara'da toplanıyorlar

SPK, TOBB, İMKB ve TSPAKB işbirliğiyle düzenlenen Halka Arz Seferberliği toplantıların Ankara ayağı 4 Nisan'da yapılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) ve Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği (TSPAKB) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında çeşitli illerde düzenlenen "Halka Arz Seferberliği" toplantıları, 4 Nisan Çarşamba günü yapılacak Ankara toplantısıyla devam edecek.

İMKB tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara Sanayi Odası'nın (ASO) ev sahipliğinde düzenlenecek toplantının açılışını ASO Başkanı Nurettin Özdebir, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Mustafa Kaplan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve SPK Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray yapacak. Toplantıda, açılış bölümünün ardından İMKB Başkanı İbrahim Turhan ve TSPAKB Başkanı Attila Köksal'ın da katılacağı "Büyüme ve Sürdürülebilirlik İçin Halka Arz" konulu panel gerçekleştirilecek.

SPK ve İMKB, halka arz yoluyla fon temini ve finansman sağlamaları konusunda şirketleri bilgilendirmek ve bilinçlendirmek üzere 2010 Mayıs'ında, İstanbul Zirvesi ile başlattığı ve Samsun, Kocaeli, Bursa ve Eskişehir'in ardından, başkent Ankara'da gerçekleştireceği toplantılar aracılığıyla Anadolu şirketlerine ulaşmayı hedefliyor.

(AA)
 

Bu konularda ilginizi çekebilir