HSBC'den %10 hoşgeldin faizi

HSBC, 'Modern Hesap' ile yüzde 10 hoşgedin faizi verecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - HSBC yeni bireysel bankacılık çözümü olarak adlandırdığı "Modern Hesap" ile yüzde 10 "hoş geldin" faizi sunacağını duyurdu. HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan, yeni ürünle ilgili düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada HSBC'nin bireysel bankacılık alanındaki küresel deneyimini Türkiye'deki müşterilerine aktardığı ve müşterilerinin günlük bankacılık ihtiyaçlarını dikkate alarak tasarladığı Modern Hesap'ın "Plus" özelliği ile de Türkiye'de tasarruf alışkanlığının yaygınlaşmasına destek olacağını söyledi. Taylan Turan,Modern Hesap'ın bir yandan günlük faiz kazandırırken, bir yandan da vade bozdurma derdi olmadan para çekme ve yatırma fırsatı sunduğunu belirterek,aynı zamanda fatura ve düzenli ödeme talimatlarını takip ettiğini,ödemeleri gerçekleştirdiğini ve ödemelerin öncesinde ve sonrasında müşterileri SMS aracılığıyla uyardığını ifade etti.

"Amaç, tasarruf havuzunu artırmak"

Taylan Turan,ayrıca, HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık üzerinden tüm havale ve EFT'lerin de ücretsiz olarak yapıldığını, hesap bakiyesinin bin TL ve üzerindeki kısmı için faiz kazandıran "Modern Hesap"ın üst limitinin ise 75 bin TL olduğu bilgisini verdi. Turan'ın verdiği bilgiye göre, "Modern Hesap"ın Plus özelliğini kullanarak birikim yapmak isteyen müşteriler, birikim süresi en az 12 ay ve birikim tutarı en az aylık 200 TL olacak şekilde,TL,USD,EUR ve GBP cinsinden düzenli birikim yapabilecek.

Taylan Turan yeni ürünle ilgili olarak "İlk aya özel yüzde 10 faiz oranı ile müşterilerimize "Hoş geldiniz" dediğimiz Modern Hesap, hem günlük olarak faiz kazandıracak, hem de tüm günlük nakit işlemlerini yapmaya olanak vererek, müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarını karşılayan avantajlı bir çözüm olacak. Üstelik, "Plus" özelliği ile de düzenli birikim yaptırarak, Türkiye'deki tasarruf eğilimini destekleyecek. Yoğun ilgi göreceğine inandığımız Modern Hesap'la müşterilerimiz bankacılık işlemlerine ayırdıkları zamandan da tasarruf edebilecek ve böylece hem kendileri, hem de sevdikleri için daha çok zaman ayırabilecek" dedi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir