ING Bank’tan ‘tek fiyat pos’

ING Bank, Tek Fiyat POS ile işyerlerine yönelik sağladığı avantajlara bir yenisini daha ekledi. Tek Fiyat POS’u seçen işletmeler, yalnızca tek bir ücret ödeyerek komisyon bedellerinden kurtulacak, üstelik ilk ay ücret ödemeyecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ING Bank, “POS’umun ücreti tek olsun” diyen işyerlerine yönelik hayata geçirdiği Tek Fiyat POS ile artık farklı komisyon ve ücret almayacak. Tek Fiyat POS ile dilediği paketi seçip, tek bir ücret ödeyerek komisyon bedelleriyle karşılaşmayacak olan esnaf ve işletmeciler, aynı zamanda ilk ay ücret ödemeyecek, 3 ay boyunca aylık 10 adet EFT/havale işlemini ücretsiz yapabilecek ve 2 otomatik ödeme talimatına hesap işletim ücreti vermeyecek.

“İşletmelerin bankacılık alanında ihtiyaç duydukları her alanda yanlarındayız”

Müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun, ezber bozan yeni ürün ve hizmetler geliştirmeye devam ettiklerini belirten ING Bank KOBİ ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İhsan Çakır, ING olarak KOBİ’lerle ilişkilerini iş ortaklığı temelinde yürüttüklerini söyledi.

Sundukları çözümlerle işletmelerin rekabet güçlerini artırmak ve bir adım önde olmalarını sağlamak için çalıştıklarını ifade eden Çakır, şöyle konuştu: “Örneğin, ING Bank müşterisi olsun olmasın, ticari faaliyeti bulunan ve vergi levhasına sahip tüm gerçek kişi şahıs işletmelerine, ING KOBİ Hızlı Kredi'ye başvurabilme imkânı sunuyoruz. Üstelik kredi limit tahsis ücreti ve kredi vadesi boyunca, hesap işletim ücreti almıyoruz. Ayrıca ‘sizi en yakın şubemize bekliyoruz’ söylemine de son vererek, evrak sürecini tamamlamak için müşterilerimizi işlerinin başında biz ziyaret ediyoruz. Tek Fiyat POS ile de artık farklı komisyon ve ücretleri ortadan kaldırıyor ve işletmecinin dilediği paket üzerinden tek bir ücret ödemesini sağlıyoruz. ING Bank olarak müşterilerimize avantajlar yaratmaya, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımızla, bankacılık alanında ihtiyaç duydukları her alanda yanlarında olmaya devam edeceğiz.”