İş Bankası "BEST 2014" ödülünü kazandı

İş Bankası, sürekli öğrenme kültürü yaratılması ve eğitim konusunda fark yaratan yenilikçi uygulamalar gibi alanlardaki başarıları nedeniyle ASTD tarafından ödüllendirildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye İş Bankası, American Society for Training & Development (ASTD) tarafından kurumlara verilen, eğitim konusunda dünyanın saygın ödüllerinden biri olan "BEST 2014" ödülüne layık görüldü. 

İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, banka, üst yönetim desteğine sahip güçlü bir öğrenme kültürü yaratılması, kurumun ihtiyacı olan yeteneklerin kurum içinde geliştirilmesi, kurum hedefleri doğrultusunda eğitimlerin etkinliği, sürekli öğrenme kültürü yaratılması ve eğitim konusunda fark yaratan yenilikçi uygulamalar gibi alanlardaki başarılarıyla "BEST" ödülünü kazandı. 

ASTD'nin 126 ülkeden 40 binin üzerinde üyesi var

1943 yılında kurulan, eğitim ve gelişim alanında dünyanın en büyük meslek kuruluşu olan ASTD'nin 126 ülkeden 40 binin üzerinde üyesi bulunuyor. ASTD, her yıl 10 bin civarında eğitimcinin bir araya geldiği uluslararası bir konferans da düzenliyor. 

İş Bankası, 2012'de de bireysel bankacılık satış ekibinde görev alan yaklaşık 3 bin çalışanın katıldığı Bankacılık Akademisi Satış Eğitimleri ile ASTD tarafından verilen "Uygulama Mükemmelliği/Excellence in Practice" ödülünü kazanmıştı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir