İş Bankası'ndan "Yatırımcıya Özel Fon"

Türkiye İş Bankası, İş Portföy Yönetimi ile kurmuş olduğu acentelik tesisi kapsamında "Özel Bankacılık" müşterilerine özel imkanlar sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye İş Bankası, yatırımlarının büyüklüğü belirli bir miktara ulaşan ve yönetim konusunda profesyonellerle çalışmayı tercih eden ailelere "Yatırımcıya Özel Fon" hizmetini sunuyor. 

Türkiye İş Bankası açıklamasına göre,  Türkiye İş Bankası, İş Portföy Yönetimi ile kurmuş olduğu acentelik tesisi kapsamında "Özel Bankacılık" müşterilerine özel imkanlar sunuyor. 

Acentelik ile kurulan iş birliği sayesinde Türkiye İş Bankası özel bankacılık müşterileri artık ihtiyaç duydukları portföy yönetimi hizmetine, İş Bankası özel bankacılık ihtisas şubeleri çatısı altında ve İş Portföy Yönetimi'nin uzmanlığıyla ulaşabiliyor. 

Yatırımlarının büyüklüğü belirli bir miktara ulaşan ve yönetim konusunda profesyonellerle çalışmayı tercih eden ailelere "Yatırımcıya Özel Fon" hizmeti farklı bir alternatif olarak sunuluyor. "Yatırımcıya Özel Fon" ile aileler, varlıklarının gelecek nesillere aktarılmasını sağlarken sermaye birikimi de yapıyor. Bu fon ile Türkiye'deki sermaye piyasaları mevzuatına uygun olarak kurumsal ve şeffaf bir yapı içinde müşterilere kişiye özel hizmet veriliyor. Bu hizmetle, yatırımcılar, varlıklarını yönlendirirken profesyonel bir ekibin uzmanlığından yararlanarak, birebir risk/getiri beklentilerine uygun olarak tasarlanmış aileye özel stratejilerle birikimlerini yönlendirme imkanı bulabiliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir