Mackolik’te talep toplama yarın başlıyor

Mackolik İnternet Hizmetleri Ticaret AŞ halka arz oluyor. İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş. Pre-IPO Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun Şirket sermayesinde sahip olduğu 8 milyon 500 bin adet nominal değerli, yüzde 34’lük bölümü oluşturan payın halka arzı, İnfo Yatırım liderliğinde oluşturulan konsorsiyum aracılığıyla 19-20 Ocak 2023 tarihlerinde “Talep Toplama” yöntemiyle ihraç edilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Halka arz fiyatı 38,00 TL olarak belirlenirken, halka arzda bireysel yatırımcılar için eşit dağıtım yöntemi uygulanacak. Şirket halka arz sonrasında yüzde 34 halka açıklık oranına sahip olacak.  

Türkiye’deki dijital projeler açısından bir ilk

Mackolik İnternet Hizmetleri Ticaret AŞ Genel Müdürü Emre Uğurlu, Mackolik’in halka arzının Türkiye’den çıkan köklü dijital projeler açısından bir ilk olduğunu belirterek şunları söyledi: “Türkiye’nin en büyük canlı skor uygulamasını yöneten Mackolik, aynı zamanda bu alanda Fransa’nın en büyük lokal markası olan Match en Direct’in de sahibi. Kısa süre önce 14 dilde yayın yapan global uygulamamız Matchoholic’i de kullanıma sunarak Mackolik’i dünyanın en önemli dijital spor markalarından biri haline getirme global vizyonuyla faaliyetlerimize devam ediyoruz.”

Bu konularda ilginizi çekebilir