Odeabank iki ayrı ödül kazandı

Odeabank, uluslararası ölçekte gerçekleştirilen iki ayrı ödüle layık görüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Odeabank, web ödülleri organizasyonu Altın Örümcek'te, bankacılık ve finans kategorisinde, kurumsal websitesi ile "halkın favorisi" seçildi. Kazananların halk oylamasıyla belirlendiği yarışmada, odeabank.com.tr, 323 web sitesi içinden bankacılık ve finans kategorisinde birinci çıktı.  

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Altın Örümcek ödüllerinde 11-27 martta, 37 farklı kategori için 18 binin üzerinde oy kullanılırken, Odeabank "halkın favorisi" seçildi. 

Öte yandan Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi'nde yayın yapan bağımsız yayın kuruluşu EMEA Finance, Odeabank'ı, Avrupa Bankacılık Ödülleri kapsamında "Türkiyedeki En İyi Yabancı Banka" seçti. 

Değerlendirmeler, EMEA Bölgesi'nde pek çok ülkede 6 farklı kategoride yapıldı. Türkiye'de faaliyet gösteren bankalar, "En iyi yerel banka", "En iyi yabancı banka", "En iyi yerel yatırımcı bankası", "En iyi yabancı yatırımcı bankası",  "En iyi varlık yönetimi"  ve "En iyi broker" kategorilerinde değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede Odeabank "En iyi yabancı banka" seçildi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir