TEB, 4. kez "en iyi nakit yönetimi bankası" oldu

TEB, Asian Banking and Finance organizasyonu tarafından 4. kez "Türkiye'de Yılın En İyi Nakit Yönetimi Bankası" seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
Türk Ekonomi Bankası (TEB), Asya pazarında faaliyet gösteren bankaları ödüllendiren Asian Banking and Finance tarafından 4. kez "Türkiye'de Yılın En İyi Nakit Yönetimi Bankası" seçildi.


Şirket  açıklamasına göre, KPMG, Deloitte Consulting, Ernst and Young ve PwC yetkililerinden oluşan jüri üyelerinin değerlendirmesiyle 4. kez üst üste Türkiye'nin en iyisi seçilen TEB,  2014 ve 2015 ve 2016 yıllarında da ödül kazanmıştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gülümser Özgün Henden, TEB olarak müşterilere finansal işlemleri için sadece bankacılık hizmeti değil, nakit yönetimi danışmanlık hizmetleri de sunduklarını belirtti.

Henden, müşterilere yönelik düzenledikleri TEB Nakit Yönetimi Akademisi etkinliğini bu yıl da Kasım ayında gerçekleştireceklerini bildirdi. Bu yılki etkinliğinin müşterilerden oluşturdukları TEB Nakit Yönetimi Müşteri Danışma Kurulu'nun öneri ve tavsiyeleri ile şekillendiğini dile getiren Henden, yine bu yıl başlattıkları TEB Cash Ekosistem buluşmaları ile müşteriler ile bir araya geldiklerini, onların istek ve ihtiyaçlarını dinlediklerini, geleceğin nakit yönetimini birlikte inşa ettiklerini vurguladı.

Henden ayrıca, "Önümüzdeki dönemde de yeniliklerimizi sürdürecek, müşterilerimizin ve sektörün ihtiyaçlarını öncesinden tespit ederek yeni başarılar elde etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.