Troy'dan internette altın borsası platformu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Hazine Müsteşarlığı onayı ile yıllardır kıymetli maden ticareti alanında aracı kurum olarak hizmet veren "Troy Kıymetli Maden Ticereti A.Ş" uzun bir dönem üzerinde çalıştıktan sonra www.goldtakas.com adresiyle internete erişebilen herkese özel canlı altın borsası platformu oluşturdu.

Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama ile gerek yurtiçinden gerekse yurtdışından sistemde hesap açtıran her kişi ve kuruluş rahatlıkla altın alım satımı yapabilecek, altın tasarrufu sağlayacak ve altınını işleterek kar elde edebilecek.

Troy Kıymetli Madenler Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürü Hüseyin Çelik,  hizmete giren "Goldtakas" platformunun altın ile ilgilenen herkesin şeffaf bir şekilde, ister evlerinden ister işyerlerinden bir tık ile Troy'un garantörlüğü altında güven içinde altınlarıyla ilgili serbestçe ticaret yapabileceklerini, fiziki teslimata dayalı bir altın borsası olduğunu söyledi.

Verilen bilgiye göre Edirne'den Hakkâri'ye, Dubai'den Avustralya'ya kadar Dünya çapında altın alım satımı yapmak isteyen herkesin online olarak buluşabileceği "Goldtakas" yüksek güvenlik eşliğinde çalışıyor.