Üst üste 5. kez Türkiye'nin en değerlisi oldu

Akbank, 5. kez üst üste "Türkiye'nin En Değerli Banka Markası" oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Akbank, Brand Finance araştırmasında 5. kez üst üste "Türkiye'nin En Değerli Banka Markası" olarak belirlendi.

Banka açıklamasına göre, Akbank, dünyanın önemli marka değerlendirme kuruluşlarından Brand Finance tarafından gerçekleştirilen "Dünyanın En Değerli 500 Banka Markası-2016" araştırmasında üst üste 5. defa Türkiye'deki bankalar arasında en üst sıraya yerleşti.

Banka, 2015 yılında da yine Brand Finance sıralamasında "Türkiye'nin En Değerli Markası" olmuştu.

"Özveriyle çalışmaya devam edeceğiz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, şunları kaydetti:

"Yıllardır aralıksız bir şekilde markamıza yaptığımız yatırımların karşılığını Brand Finance tarafından yapılan sıralamalarda görüyoruz. Brand Finance'in 'Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100' çalışmasında ülkemizin en değerli markası olduğumuz kanıtlanmıştı. Bu bize gurur, şevk ve sorumluluk veriyor. Bu gurura ek olarak beş yıl aralıksız 'Türkiye'nin En Değerli Banka Markası' olmak da bizi çok mutlu ediyor. Ana iş kolumuzda üst üste ülkemizin en değerli banka markası olmamız, 'Türkiye'nin En Değerli Markası' unvanımızı da destekliyor ve perçinliyor.

Teknolojiden insan kaynağına her alanda yaptığımız yatırımlar ve sağlam finansallarımızla Türkiye'nin öncü bankasıyız. Akbank markası, güçlü finansal verilerimizin yanında bankamızın gücünü en iyi yansıtan, bize rekabet avantajı sağlayan en önemli göstergelerden. Özellikle teknolojiye ve insan kaynağımıza her yıl yaptığımız yatırımlar, müşteri odaklılık üzerine inşa ettiğimiz vizyonumuzu ve markamızı destekliyor."

Binbaşgil, son yıllarda sundukları yenilikçi ürün ve hizmetler, müşteri odaklı hizmet modeli ve müşteri memnuniyetini yükselten çalışmalarla Türkiye'de çıtayı daha da yükselttiklerini dile getirdi.

Bankacılığın başlangıcından beri güvene dayalı olduğuna vurgu yapan Binbaşgil, "Güçlü markamız, müşterilerimizin ve hissedarlarımızın bize olan güveninin göstergesi. Bu güveni korumak ve yükseltmek için tüm Akbanklılar olarak özveriyle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir