VakıfBank'tan "50 bin liralık kredi" imkanı

Banka, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde nakit ihtiyacı olan müşterileri için hazırladığı kampanyada, her ihtiyaca ve bütçeye uygun kredi kullandırıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

VakıfBank, "Geleneksel Bayram Kredisi" kampanyasıyla, yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 50 bin liraya kadar kredi imkanı sunuyor. 

VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre, banka, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde nakit ihtiyacı olan müşterileri için hazırladığı kampanyada, her ihtiyaca ve bütçeye uygun kredi kullandırıyor. 

VakıfBank, "Geleneksel Bayram Kredisi" kampanyası ile başta emekliler, özel sektör ve kamu çalışanları olmak üzere tüm bireysel müşterilerin ihtiyaçlarını kefilsiz ve hızlı bir şekilde karşılamak üzere yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranlarıyla 50 bin liraya kadar kredi kullanma fırsatı sunuyor. 

Cep telefonları aracılığıyla da başvuru yapabilen kredi kampanyası kapsamında, 3 aydan 36 aya kadar vadelerle geri ödeme seçenekleri sunuluyor. Kampanyaya ilişkin detaylı bilgiye, VakıfBank şubelerinden ya da "www.vakifbank.com.tr" internet adresinden ulaşılabiliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir