VakıfBank'tan "KOBİ'lere yaz kredisi"

Banka, KOBİ'lere sıfır faizden başlayan oranlarla 100 bin liraya kadar nakit kredi kullanma imkanı verirken,3 aya kadar ödemesiz dönem tercihi ve 36 aya varan vade seçeneğiyle ödeme kolaylığı sağlıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - VakıfBank, "KOBİ'lere yaz kredisi" kampanyası kapsamında, sıfır faizden başlayan oranlarla 100 bin liraya kadar nakit kredi kullanma fırsatı sunuyor. 

Vakıfbank açıklamasına göre, Banka, KOBİ'lere sıfır faizden başlayan oranlarla 100 bin liraya kadar nakit kredi kullanma imkanı verirken, aynı pakette 3 aya kadar ödemesiz dönem tercihi ve 36 aya kadar varan vade seçenekleri sunarak ödeme kolaylığı da sağlıyor. 

KOBİ'lere uygun koşullarda nakit desteği sağlayarak yaz aylarını rahat geçirmelerini amaçlayan VakıfBank'ın "KOBİ'lere yaz kredisi" kampanyasında, farklı koşullarda geri ödeme seçenekleri de bulunuyor. KOBİ'ler 4 aya kadar taksit erteleme, değişken taksitli veya sabit geri ödeme imkanı sunan paketleri seçebiliyor. Ayrıca, kampanyadan yararlanan ilk 1.500 KOBİ, VakıfBank Businesscardları ile 29 Eylül 2014 tarihine kadar yapacakları 3 bin lira tutarındaki harcamaları karşılığında ekstrelerinde 60 liralık indirim hakkı da kazanıyor. 

KOBİ'ler, "KOBİ'lere yaz kredisi" kampanyasından 29 Ağustos 2014 tarihine kadar yararlanabilecek olup, detaylı bilgiye VakıfBank şubeleri veya "www.vakifbank.com.tr" adresinden ulaşabiliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir