VakıfBank'tan ziraat odalarına destek

Edirne'nin İpsala ve Keşan ziraat odaları ile VakıfBank arasında imzalanan protokol kapsamında, oda üyelerine özel kredi paketleri sunulacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

VakıfBank, İpsala ve Keşan ziraat odaları ile kredi protokolü imzaladı.  

VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre, protokol kapsamında, oda üyesi üreticilere özel kredi paketleri sunulacak.  

VakıfBank'ın kredi paketleri çerçevesinde, oda üyelerinin her türlü tarımsal faaliyet ihtiyacı karşılanabilecek ve gelir akışlarına göre üreticilere özel ödeme planları hazırlanacak. 

Tarım bankacılığı alanında sunduğu avantajlı uygulamalarla üreticilerin hayatını kolaylaştıran VakıfBank, bünyesindeki uzman ekipleriyle yerinde analizler yapıyor ve kişiye özel çözümler sunuyor. 

Hasat dönemi ödemeli kredilerle üreticilere ödeme kolaylığı sağlayan VakıfBank, aynı zamanda üreticilere danışmanlık hizmeti de sunuyor. 

Üreticiler, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın hibe destekli kredilerinin yanı sıra tarımla ilgili her alanda VakıfBank'ın uzman ekipleri tarafından bilgilendiriliyor. 

Bitkisel üretimden süt ve besi hayvancılığına, kümes hayvancılığından balıkçılığa kadar her türlü tarımsal faaliyet yapan üreticilere destek veren VakıfBank, çeşitli hasarlara karşı tarımsal varlıklarını sigortalamak isteyenlere TARSİM Tarım Sigortası hizmeti de sunuyor. 

Hasadı bereketli geçen üreticilere altın hesabı 

Protokol kapsamında ayrıca, İpsalalı ve Keşanlı üreticiler, en yakın VakıfBank şubesinde hesap açtırarak tasarrufunu altın olarak yapabilecek, herhangi bir sebeple nakit paraya ihtiyaç duyduklarında ise hesabındaki altını TL'ye çevirerek aynı gün çekebilecek. 

  

Bu konularda ilginizi çekebilir