VakıfBank'ın yeni genel müdürü Özcan oldu

VakıfBank'ta genel müdürlük görevine, KKTC Merkez Bankası Başkanı ve VakıfBank'ın eski Yönetim Kurulu Başkanvekili Mehmet Emin Özcan atandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

VakıfBank'tan yapılan yazılı açıklamaya göre Mart 2013'ten bu yana Halil Aydoğan tarafından yürütülen genel müdürlük görevine, VakıfBank'ta yaklaşık dört yıl süreyle yönetim kurulu başkanvekilliği yapan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Merkez Bankası Başkanı Mehmet Emin Özcan atandı.

Bankada Ramazan Gündüz'den boşalan yönetim kurulu başkanlığına ise 2009'dan bu yana bankanın yönetim kurulu üyeliği görevini yürüten İsmail Alptekin seçildi.

63. Olağan Genel Kurul sonrasında yapılan Yönetim Kurulu toplantısında VakıfBank Yönetim Kurulu, "A Grubu; İsmail Alptekin, Dr. Adnan Ertem, Şahin Uğur (Bağımsız Üye), B Grubu; Dilek Yüksel, C Grubu; Ömer Arısoy, Sabahattin Birdal (Bağımsız Üye), D Grubu; Serdar Tunçbilek (Bağımsız Üye)" isimlerinden oluştu.

VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan, genel kurulda yaptığı konuşmada, 924 şube ve 15 binin üzerinde çalışanla büyük bir aile olarak kendilerine bırakılan emaneti koruma bilinciyle hareket ettiklerini ve çok çalıştıklarını söyledi.