Visa'dan Akbank'a "birincilik" ödülü

Akbank Neo Banka Kartı, Visa Başarı Ödülleri kapsamında 2014 yılının "Visa Banka Kartı Alışveriş Hacminde En Çok Büyüyen Banka" ödülüne layık görüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştırmayı temel ilke olarak benimseyen Akbank'ın ürün ve hizmetleri, prestijli uluslararası platformlardan ödül almaya devam ediyor. 

Müşterileriyle buluştuğu ilk günden itibaren büyük beğeni kazanan Neo, Visa Europe Türkiye'nin her yıl düzenlediği "Vizyonist Konferansı"nda verilen ödüllerde geçen yılın alışveriş hacminde en çok büyüyen bankası unvanını aldı. 

Törende ödülü Akbank adına Ödeme Sistemleri Bölüm Başkanı Yalın Özcan aldı. Törende konuma yapan Özcan, Akbank'ın büyüyen markası Neo'nun alışveriş hacmindeki gelişimini önemli bir ödül ile taçlandırmış olmaktan gurur duyduklarını vurguladı. 

Son yıllarda yaptıkları iletişimlerle banka kartının bir ATM kartından çok daha fazlası olduğunu müşterilerine anlattıklarını bildiren Özcan, alışverişlerinde nakit kullanmayı tercih eden müşterilerilerinin artık daha fazla Neo kullandığı bilgisini verdi. 

Özcan, "Neo ile, müşterilerimizi nakit taşımanın zorluklarından kurtarmanın yanı sıra, bütçelerini kontrol etme ihtiyaçlarına da alternatif bir çözüm sunuyoruz. Akbank olarak, alışverişte hesabını bilenlerin banka kartı Neo'nun alışveriş hacmindeki büyümesinin önümüzdeki dönemde de artırmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir