Worldcard'dan mayıs ayı kampanyası

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Worldcard kullanıcıları 10-31 Mayıs'ta World üyesi işyerlerinde yapacakları ilk 100 liralık alışverişlerinden sonraki her 100 liralık alışverişe 10 lira puan kazanacak.
Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, Worldcard, gıda marketi ve giyim alışverişlerinde mayıs ayında da Worldpuan hediye edecek. Worldcard kullanıcılarına, 10&-31 Mayıs'ta üye işyerlerinde yapacakları ilk 100 liralık alışverişlerinden sonraki her 100 liralık alışverişe 10 lira puan hediye edilecek.
Sanal kartla yapılan harcamalar ve internet harcamalarının da dahil olduğu kampanya gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat sektörlerindeki World üyesi işyerlerine geçerli olacak.
Kampanya Yapı Kredi'nin tüm bireysel banka ve kredi kartlarının yanısıra Albaraka, TEB ve Vakıfbank Worldcard'ları da kapsıyor. Toplam 50 lira değerinde Worldpuan elde edilebilen kampanyadan yararlanmak isteyen kullanıcıların "KATIL" yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartlarının son 6 hanesini 3160'a, Vakıfbank Worldcard sahiplerinin ise 6635'e SMS olarak göndermeleri yeterli olacak.
Kampanya koşulları hakkında detaylı bilgiye worldcard.com.tr'den ulaşılabiliyor.