Yapı Kredi'den KOBİ'lere erken bahar kredisi

Geçen yıl KOBİ'lere 13 milyar TL'yi aşan kaynak aktaran Yapı Kredi, yeni kredi kampanyayla esnaf ve KOBİ'lere 50 bin TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi imkanı veriyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yapı Kredi, ay boyunca yeni kredi kampanyasıyla esnaf ve KOBİ'lere 50 bin TL'ye kadar 36 ay vadeli aylık yüzde 1,24'ten başlayan faiz oranları ile 2 ay ertelemeli kredi imkanı sunuyor. 

Yapı Kredi açıklamasına göre, KOBİ'lerin talep ve ihtiyaçları odağında çok geniş bir segmentte hizmet vererek sektörde fark oluşturan banka, ay boyunca yeni kredi kampanyasıyla esnaf ve KOBİ'lere destek vermeye devam ediyor. Yapı Kredi, kampanya kapsamında KOBİ'lere 50 bin TL'ye kadar 36 ay vadeli aylık yüzde 1,24'ten başlayan faiz oranları ile 2 ay ertelemeli kredi imkanı sunuyor. 

Segment bazlı servis modeli sayesinde KOBİ bankacılığında öncü bir rol üstlendiklerini belirten Yapı Kredi KOBİ ve Tarım Bankacılığı Grup Direktörü Aslı Düzenli, Yapı Kredi olarak imalattan, turizme, perakendeden tarıma kadar pek çok farklı sektördeki KOBİ'ye finansman çözümleri ve danışmanlık hizmeti sunarak müşteri odaklı bir bankacılık anlayışı sergilediklerini ifade etti. 

Geçen yıl KOBİ'lere aktardıkları kaynağın 13 milyar TL'yi aştığını belirten Düzenli, "Aktif müşteri adedimiz ise 700 bini geçti. 2014 yılı için de ana hedefimiz, KOBİ'lere sağladığımız finansal ve finans dışı desteği artırarak hem firmaları, hem de faaliyet gösterdikleri sektörleri en iyi şekilde desteklemek. Bu doğrultuda perakendeden tarıma kadar pek çok farklı alanda faaliyet gösteren müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak onlara yeni ürün ve hizmetler sunmayı sürdüreceğiz" açıklamasını yaptı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir