Yılbaşı kredi yarışı hızlandı

Yılbaşı yaklaşırken bankaların kredi kampanyaları da başladı. Müşterilerine yüzde 1,15 ve 1,30 arasında değişen faiz oranları ile kredi seçeneği açan bankalar, kredi geri ödemesinde erteleme de sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bankaların yılbaşı kredisi yarışı başladı. Müşterileri için yılbaşına özel kredi kampanyası başlatan bankalar, 100 bin TL’ye kadar kadar kredi sunuyor. Yüzde 1,15-1,30 arasında değişen faiz oranlarıyla 36 aya varan vadeli kredi seçenekli kredilerin geri ödemeleri 3 ay erteleme fırsatı getiriyor. Bankaların, faiz oranı, vade ve dosya masrafı için farklı seçenekleri bulunuyor. 

AKBANK, yeni yıla özel kredisiyle ayda 362 TL’den başlayan taksitler ve binde 5 kredi tahsis ücreti ile 10 bin TL krediyi 36 ayda geri ödeme fırsatı sunuyor. Bankanın aralık sonuna kadar geçerli olan kredi kampanyası hakkında detaylı bilgiye şubelerden ve “www.akbank. com.tr” internet adresinden ulaşılabiliyor. 

► GARANTİ BANKASI, “Yeni Yıl Kredisiyle Birlikte Geliyor” sloganıyla başlattığı kampanyasıyla ayda 290 TL taksitle kredi kullandırıyor. Garanti müşterileri, 7 bin 500 TL tutarındaki krediyi aylık 290 TL taksitler ve 37,50 TL’lik dosya masrafıyla kullanabiliyor. Dileyen müşteriler, 36 aya varan vadelerde ve 100 bin TL’ye kadar sunulan krediden de faydalanabiliyor. Ayrıca, Garanti’nin kredi kampanyasına BonusFlaş uygulaması üzerinden katılanlar 100 TL’ ye kadar bonus kazanıyor. 

VAKIFBANK, “Yeni Yıl Kredisi” kampanyasıyla, müşterilerine 2016 yılına girerken nakit sıkıntısı yaşatmamak için 50 bin TL’ye kadar kredi kullandırıyor. Kamu ve özel sektör çalışanları ile emekliler başta olmak üzere VakıfBank’ın tüm bireysel müşterilerine yönelik kampanyası kapsamında 36 aya varan vade seçenekleri sunuluyor. 10 bin TL için masrafsız ve aylık 375 TL taksitlerle kredi kullandıran VakıfBank’ın kampanyasından yararlananlar, aylık eşit ya da artan taksitli ödeme seçenekleriyle esnek geri ödeme imkanından yararlanabiliyor. 

TÜRK EKONOMİ BANKASI (TEB) da yılbaşına özel 20 bin TL’ye kadar 3 ay ertelemeli masrafsız kredi fırsatı sunuyor. TEB’in yüzde 1,30’dan başlayan faiz oranıyla kullandırdığı krediden yararlanmak isteyenler 3 ay erteleme imkanı elde ediyor. TEB’in aralık ayı boyunca geçerli olan kredi kampanyasıyla ilgili detaylı bilgiye TEB şubelerinin yanı sıra “teb.com.tr” internet adresinden ulaşılabiliyor. 

ŞEKERBANK ise bireysel müşterilerinin yılbaşı öncesi artan nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlattığı kampanya ile 36 aya varan vadelerle 30 bin TL’ye kadar finansman imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında isteyen müşteriler kredi taksitlerini 2 ay erteleyebiliyor. Şekerbank’ın 31 Aralık’a kadar sürecek olan kredi kampanyasından yararlanan tüketiciler, kredilerini şimdi alıp geri ödemeye 2016’da başlayabiliyor. 

► FİNANSBANK müşterileri yeni yıla girerken ihtiyaçlarını değil, taksitleri erteliyor. Finansbank’tan uygun faiz oranı ile kredi alanlar, ödeme yapmaya 3 ay sonra başlıyor. Finansbank, uygun faiz oranlı ve 3 ay taksit ertelemeli Yeni Yıl Kredisi Kampanyası ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Her tutarda ve 36 aya varan vadelerde geçerli olan kampanyadan yararlananlar taksitlerini mart ayında ödemeye başlıyor. 

► ING BANK, “Bugün al Nisan 2016’da öde” kampanyası ile yılbaşı öncesinde nakit ihtiyacı olan müşterilerine, 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunuyor. “Eski Köye Yeni Âdet” getiren bankacılık anlayışıyla, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmeye devam eden ING Bank, yılbaşı öncesinde nakit ihtiyacı bulunan müşterilerine yeni bir kampanya başlatt ı. ING Bank, “Bugün al Nisan 2016’da öde” kampanyasında müşterilerine 100 bin TL ‘ye kadar kullanabilecekleri uygun faiz oranları ile 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli kredi olanağı sunuyor. Kampanya kapsamında, 10.000 TL’ye yüzde 1.39 faiz oranı uygulanacak ve 405 TL’den başlayan taksitlerle geri ödeme imkanı sağlanacak. 

► ODEABANK, “Nakit Hazır” kredi kampanyası kapsamında yılbaşında da müşteri ihtiyaçlarına göre farklılaştırılmış kredilerden yararlanmaya olanak sağlıyor. İhtiyaç Kredisi, ödemelerini düzenli yapan müşterilere yüzde 1,29’dan başlayan faiz oranları ile gelir belgesiz ve dosya masrafsız olarak kullandırılıyor. Profesyonellere İhtiyaç Kredisi ise öğretmenlerin ve diğer profesyonellerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için aylık 743 TL taksitler ve 36 aya kadar vade süresi ile sunuluyor. Yeni Arabam Taşıt Kredisi ise her vade ve tutar için yüzde 1,17 faiz oranı ve 48 aya kadar çıkan vade seçenekleriyle taşıt almak isteyenler için uygun bir finansman seçeneği olarak öne çıkıyor.

50 bin TL kredi

Türkiye İş Bankası, müşterilerinin her türlü nakit ihtiyacı için uygun koşullarla kredi imkanı sunmaya devam ediyor. 5 Ocak 2016’ya kadar sürecek Yeni Yıl Kredisi kampanyası kapsamında, tüm bireysel ihtiyaçlar için 50 bin TL ve 36 aya kadar vadeli kredi kullanılabiliyor. Yeni yıl kredisine, SMS göndererek cep telefonlarından, İşCep’ten, internet şubesinden, “isbank.com.tr” internet adresinden, Bankamatiklerden ve “0850 724 0 724” numaralı telefon şubesinden başvuru yapılabiliyor. Başvuru hangi kanaldan yapılırsa yapılsın cevabı kısa süre içinde cep telefonlarına iletiliyor.

Günde 10 TL ödemeli

Yapı Kredi, 1 – 31 Aralık 2015 tarihleri arasında geçerli olacak yılbaşı kampanyasında, bankanın tüm bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard kullanıcıları, sektör ayrımı olmaksızın Yapı Kredi World Üye İşyerleri’nden tek seferde yapacakları her 50 TL tutarındaki alışverişlerinde bir çekiliş hakkı elde ediyor ve Alfa Romeo Giulietta kazanma şansı yakalıyor. Böylece çekilişe katılanlar arasından 20 talihli, yeni yılda Alfa Romeo Giulietta marka otomobilin sahibi oluyor. Ayrıca 16 Aralık – 31 Aralık 2015 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile kullanıcılar toplamda 50 TL Worldpuan kazanma fırsatına sahip oluyor. Kampanya kapsamında, Yapı Kredi müşterileri tüm bireysel kredi kartları ve TLcard’ları ile tek seferde yapacakları her 100 TL’lik alışverişe 5 TL, toplamda ise 25 TL Worldpuan kazanıyor. Ayrıca yeni yıl hazırlıkları için nakit ihtiyaçlarını bireysel ihtiyaç kredisi kullanarak karşılamak isteyen müşterilere de yılbaşına özel kredi kampanyası sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilere günde yalnızca 10 TL ödeyerek 36 ay vade ile 9.000 TL Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanabilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir