YKBA, Nobel Ekonomi Ödüllü Peter A. Diamond'ı konuk ediyor

2 Ekim Salı günü Yapı Kredi Genel Müdürlük Binası'nda gerçekleştirilecek zirvede bir sunum yapacak olan Prof. Dr. Peter A. Diamond, geçmişten günümüze global ekonominin seyrini değerlendirerek, geleceğe yönelik beklentilerini katılımcılarla paylaşacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yapı Kredi Bankacılık Akademisi (YKBA), dünyaca ünlü düşünür, ekonomist ve akademisyenlerin konuşmacı olarak yer aldığı konferanslar dizisinin üçüncüsünde Nobel Ekonomi Ödüllü Peter A. Diamond'ı konuk ediyor.
Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, 2 Ekim Salı günü Yapı Kredi Genel Müdürlük Binası'nda gerçekleştirilecek zirvede bir sunum yapacak olan Prof. Dr. Peter A. Diamond, geçmişten günümüze global ekonominin seyrini değerlendirerek, geleceğe yönelik beklentilerini katılımcılarla paylaşacak.
Diamond ayrıca Türkiye ekonomisinin yaşanan global kriz süresince sergilediği duruşa da değinecek. Diamond'ın sunumunun ardından düzenlenecek panelde Türk iş dünyasının önemli isimlerinden Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, TAV İcra Kurulu Başkanı Sani Şener ve Yemeksepeti.com Üst Yöneticisi (CEO) Nevzat Aydın konuşmacı olarak yer alacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir