Ziraat Bankası'ndan Bulgaristan'a yeni kart

Ziraat Bankası Bulgaristan şubelerinde temassız kredi ve debit kartı hizmeti vermeye başladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bulgaristan'da 17 yıldır faaliyet gösteren Ziraat Bankası temassız kredi ve debit kartı hizmeti vermeye başladı. 

Türkiye'nin Sofya Büyükelçiliği Konutu'nda Büyükelçi Süleyman Gökçe'nin evsahipliğinde düzenlenen tanıtım töreninde konuklara Master Card ile işbirliği yapılarak hazırlanan yeni ürünün özellikleri açıklandı. 

Ziraat Bankası'nın Bulgaristan Müdürü Kazım Gündoğar, yeni kredi kartının sağladığı kolaylıkları anlatarak  teknolojik ürünü Büyükelçi Süleyman Gökçe'ye takdim etti. 

Büyükelçi Gökçe ise  Ziraat Bankası'nın Türkiye'nin  en geniş ağına sahip olduğunu, yurt içinde bin 700, yurt dışında 16 ülkede 85 noktada hizmet verdiğini anımsattı. 

Gündoğar, AA'ya yaptığı açıklamada, 17 yıldır Bulgaristan'da faaliyet gösteren bankanın ülkenin 4 şehrinde şube sahibi olduğunu belirterek, "Bir Avrupa Birliği (AB) ülkesi olarak Bulgaristan'da bankalar için yapılacak çok iş, alınacak çok mesafe var" dedi. 

Kredi kartı kullanımının tüketim, üretim ve istihdamı artırdığını, kayıt dışı ekonomiyi azalttığını belirten Gündoğar, "Biz Ziraat Bankası olarak Bulgaristan ekonomisinin ve bankacılık sektörünün geleceğine güveniyoruz" diye konuştu. 

Klasik müzik orkestrasının konser verdiği yeni ürün tanıtımında ilk müşterilerin başvuruları da alındı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir