'Birliğimizi kimsenin parçalamasına fırsat vermeyeceğiz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Birliğimizi kimsenin parçalamasına fırsat vermeyeceğiz' dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birliğimizi kimsenin parçalamasına fırsat vermeyeceğiz. Dolayısıyla bu birliğimizi, beraberliğimizi bozmaya, bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde hasta olan bir yakınını ziyaret etti.

Buradaki ziyaretin ardından yolunu kesen vatandaşlarla bir süre sohbet eden Erdoğan, geçen hafta vefat eden Hüsnü Akbaş'ın yakınlarına, Bitlis Hizan ve Köyleri Dayanışma Derneği'nde, taziye ziyaretinde bulundu. Merhum Hüseyin Akbaş'ın oğlu Mustafa Akbaş'ı yanına çağırarak bilgi alan Erdoğan, daha sonra vatandaşlarla dua okudu. 

Erdoğan, ölümün bir yok oluş olmadığını belirterek, "Yani, ölüm yeniden bir milattır, yeniden bir diriliştir. Biz, 'Basü badel mevt'e inanmış insanlarız. Bu akşam ben de hasta bir dostuma ziyarette bulundum. Yarın da bir yolcuğumuz var. İnşallah, Paris'te bir iklim değişimi zirvesine katılacağız. Oradan da Katar'a bir resmi ziyaretimiz var. Ama bu vesileyle eve dönerken bana böyle bir taziye ziyaretinde bulunma fırsatı verdiğimiz için teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Bu konularda ilginizi çekebilir