'İnsanlığı öldürmemek için..'

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, "İnsanlığı öldürmemek için başlattığımız yardım kampanyasına halkımızı İslam alemindeki bütün Müslüman kardeşlerimizi, bütün insanları katkı sunmaya davet ediyorum" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


 

ANTALYA - Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "İnsanlığı öldürmemek için başlattığımız yardım kampanyasına bütün halkımızı İslam alemindeki bütün Müslüman kardeşlerimizi, bütün insanları katkı sunmaya davet ediyorum" dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nce Manavgat ilçesindeki Silence Beach Otel'de düzenlenen ilçe müftüleri toplantısına katılmak üzere Antalya'ya gelen Başkan Görmez, toplantıya 81 ildeki bütün ilçe müftülerinin katıldığını söyledi.

Türkiye'de yarın Suriye'ye yardım cuması olacağını belirten Görmez, Türkiye'nin bütün cami ve mescitlerinde Suriye'de iki ateş arasında kalmış çocuklara, yaşlılara, ilaçsız ve dermansız kalmış hastalara Türk milletinin yardımlarını ulaştırmak için insani yardım kampanyası başlattıklarını kaydetti.

Camilere gelen bütün vatandaşların bu yardımlarda bulunmasını isteyen Görmez, "Camilere gelemeyen hanımefendiler de yardımlarını eşleri ve çocukları vasıtasıyla göndermelerini istiyoruz. Böylece insanlığın sırtından yük kalkmış olacak. Suriye'de bir insan haksız yere ölüyorsa, dünyanın her tarafında insanlık ölüyor. İnsanlığı öldürmemek için başlattığımız yardım kampanyasına bütün halkımızı İslam alemindeki bütün Müslüman kardeşlerimizi, bütün insanları katkı sunmaya davet ediyorum" dedi.