'Sanayi altyapısına daha çok önem verilmeli'

Savunma Sanayii Müsteşarı Demir, "2023 yılına ilişkin 25 milyar dolarlık ihracat hedefine erişilmesi için, sanayi altyapısına daha çok önem verilmesi gerekiyor" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir, savunmada 2023 yılına ilişkin 25 milyar dolarlık ihracat hedefine erişilmesi için sanayi altyapısına daha çok önem verilmesi gerektiğini belirterek, "Bu altyapıyı beslemenin çok önemli olduğunu biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Demir, İstanbul Airshow Havacılık Fuarı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin özellikle son yıllarda yaptığı atılımlarla bölgesindeki etki ve ağırlığını öncelikli bir konuma taşıdığını ifade etti. 

"Dünyada en çok dikkat çeken airshowlardan biri olacak"

Türkiye'nin "yükselen bir yıldız" niteliğinde olduğunu kaydeden Demir, Türkiye'nin çekici bir noktada olması, yükselen ekonomisi ve dinamizminin fuar organizasyonunda önemli bir etken olduğunu anlattı. Demir, fuarın "dünyada en çok dikkat çeken airshowlardan birisi" olacağını vurguladı.  

Savunma Sanayii Müsteşarlığı olarak, sektörün 2023 yılına ilişkin 25 milyar dolarlık ihracat hedefine erişmesi için sanayi altyapısına daha çok önem verilmesi gerektiğini belirten Demir, "Bu altyapıyı beslemenin çok önemli olduğunu biliyoruz" ifadesini kullandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir